Ballina Europë E qeshi gjatë s*ksit: 17-vjeçari e vret dhe filmon

E qeshi gjatë s*ksit: 17-vjeçari e vret dhe filmon

27
0

Frankfurt/Main – Viktima ishte një person plot gjallëri që pëlqente festat dhe daljet. Në një bar ajo takoi edhe vrasësin e saj të ardhshëm Mohamed Ali S. 17-vjeçari, i cili dyshohet se e rrahu dhe e mbyti për vdekje të rëndë nga zhgënjimi seksual!

Gjykimi për vrasjen po zhvillohet që nga e hëna në Gjykatën e Landit në Frankfurt (Hessen). Me përjashtim të publikut, sepse i akuzuari është i mitur.

Pas kësaj dere në lagjen Sachsenhausen të Frankfurtit, 17-vjeçari dyshohet se vrau Blancën më 3 tetor 2023 në mënyrë të pabesë. Prokurorja Constanze Jung shpjegon gjatë një pauze: Autori dhe viktima ishin njohur më 3 tetor 2023 në bar, ku konsumuan disa pije dhe drogë (sipas informacioneve të BILD: kokainë). Dhe vazhdon: “Më pas ata u nisën për në banesën e saj dhe dëshironin të kishin seks të njëmendshëm.”

“Unë e vrava atë”

Tuniziani dyshohet se gjatë takimit në banesë nuk arriti të ketë ereksion dhe për këtë arsye Blanca C. e qeshi. Për këtë arsye, adoleshenti i fuqishëm, rreth një metër e nëntëdhjetë centimetra i gjatë, dyshohet se humbi kontrollin. Ndoshta nga mashkullëria e lënduar! Prokurorja Jung: “Ai e rrahu, e mbyti dhe e drosseli atë.” Derisa Blanca nuk merrte më frymë. Sipas aktakuzës, Mohamed Ali S. e filmoi pjesërisht aktin me telefon – dhe gjithashtu trupin e viktimës së tij. Ai dyshohet se u mburr me fjalët: “Unë e vrava atë.”

Arrestimi pak pas aktit

Në mes të natës një thirrje urgjente arriti në polici. Një dëshmitar i çoi oficerët në banesën e Blancës.

Vetëm disa orë pas zbulimit të aktit, i dyshuari u arrestua në banesën e prindërve të tij në lagjen Bonames, rreth dhjetë kilometra larg vendit të ngjarjes në Frankfurt-Sachsenhausen.

Autorit i kërcënohet deri në dhjetë vjet burg

17-vjeçari dyshohet se vrau Blanca C. – megjithatë nuk i kërcënohet burgim i përjetshëm. Prokurorja Constanze Jung: “Në të drejtën penale për të rinj ka vetëm dënime me burg deri në dhjetë vjet.”