Ballina Lifestyle Del në ankand veshja e Britney Spears, kap këtë shifër

Del në ankand veshja e Britney Spears, kap këtë shifër

41
0

Një bluzë e Britney Spears e veshur dikur në “The X Factor” ka dalur në ankand.

Goldin Auctions renditi pjesën e sipërme të Sheri Bodell nga episodi i 8 nëntorit 2012, i serisë së konkursit të këngës Fox të premten si pjesë e ankandit të tij Pop Culture Elite.

Ndërsa oferta fillon me një çmim modest prej 500 dollarësh, bluza mund të arrijë pesë shifra; koleksionisti Carlo De Santis e vlerësoi për 20,000 deri në 25,000 dollarë.

“Në të vërtetë ishte një fustan,” shpjegoi ai në shfaqjen e Netflix “King of Collectibles: The Goldin Touch” vitin e kaluar. Spears e preu atë, e bëri bluxë dhe e kombinoi me xhinse. De Santis mori veshja nga një prej punonjësve të Spears ndërsa punonte si producent “Extra”.

Këngëtarja “Toxic”, e cila nuk është përfshirë në ankand, ishte gjyqtare në sezonin 2 të edicionit amerikan të “The X Factor” së bashku me Simon Cowell, L.A. Reid dhe Demi Lovato.

Princesha e Pop-it, 42 vjeç, ndau në kujtimet e saj të vitit 2023, “Woman in me”, se ajo “absolutisht e urrente” punën në shfaqje, pasi ishte ende nën një kujdestari në atë kohë. “Jam detyruar të bëj gjëra që nuk doja t’i bëja dhe jam poshtërua”, ka shkruar ajo.