Ballina Aktualitet Skandali në familjen mbretërore/ Bien poshtë aludimet për tradhti bashkëshortore, zbardhen tre...

Skandali në familjen mbretërore/ Bien poshtë aludimet për tradhti bashkëshortore, zbardhen tre arsyet që ndanë Princ Lekën me Elian

19
0

Gjykata e Tiranës, më 25.04.2024 ka vendosur të zgjidh martesën mes Leka Zogut dhe Elia Zaharias.

Ne vendimin e zbardhur të gjykatës thuhet ndër të tjera se tre arsyet që kanë cuar këtë martesë në divorc janë:

Së pari, konfliktet e vazhdusheme, mungesa e komunikimit së dyti, ndërprerja e bashkëjetesës, së treti.

Arsye të cilat janë pranuar si nga Elia ashtu edhe nga Leka, duke hedhur perfundimisht poshtë aludimet se tradhëtia ishte shkak.

Gjithashtu në këtë vendim është përcaktuar se Elia nuk do e mbajë më mbiemrin Zogu, por do të rikthejë atë të vajzërisë, Zaharia.