Ballina Aktualitet Me ilaçe dhe benzinë në duar, gruaja në Bërxullë mes lotësh kërcënon...

Me ilaçe dhe benzinë në duar, gruaja në Bërxullë mes lotësh kërcënon të ndërmarrë aktin ekstrem: Jam me katër jetimë, ku do të shkoj!

16
0

Familjarët kanë bllokuar pjesën ku mund të ngjitesh për në tarracën e banesës.

Ata kanë kërcënuar se do të konsumojnë medikamente dhe do të digjen me benzinë. Banorët deklarojnë se janë gati të ndërmarrin aktin ekstrem.

“Jam me katër jetimë ku do të shkoj unë? Do ta bëj si ajo gruaja në Shkodër”, -thotë njëra prej tyre.

Ndërkohë në tarracën e banesës ku banorët janë ngjitur, banorët kanë marrë me vete edhe fëmijët.