Ballina Kuriozitete Banorët e një fshati në Angli në hall nga pulat, ankohen edhe...

Banorët e një fshati në Angli në hall nga pulat, ankohen edhe në “nivele të larta të pushtetit”

16
0

Fshatarët po përballën me një tufë prej rreth 100 pulash të egra që e kanë bërë jetën “ferr” – duke i mbajtur njerëzit zgjuar natën dhe duke shkatërruar kopshtet.

Sipas mediave të huaja, banorët po terrorizohen nga tufa e shpezëve, të cilët jetojnë në buzë të një pylli në fshatin e lartë të Snettisham, Norfolk të Anglisë.

Ato, që kanë bërë shtëpinë e tyre në fshatin me gjethe janë “shumë të zhurmshme” dhe po i mbajnë vendasit zgjuar natën – si dhe po gërmojnë kopshtet e tyre.

Ata që jetojnë aty pranë thonë se numri i tyre është rritur ndjeshëm kohët e fundit.

Dhe ata gjithashtu pretendojnë se ata që udhëtojnë për të parë zogjtë nga jashtë zonës piktoreske po hedhin ushqim për to.

Si rezultat, ka pasur raporte për rritje të tensioneve midis banorëve dhe vizitorëve.

Madje fshatarët e kanë ngritur tani çështjen në këshillin e tyre.