Ballina Bota Iraku dhe Jordania tërheqin nënshkrimet në dokumentin e përbashkët pas samitit të...

Iraku dhe Jordania tërheqin nënshkrimet në dokumentin e përbashkët pas samitit të paqes në Zvicër

18
0

Iraku dhe Jordania tërhoqën nënshkrimet e tyre nga komunikata e përbashkët e lëshuar pas samitit të Ukrainës të organizuar nga Zvicra, duke ulur numrin e atyre që mbështetën dokumentin në 77 nga 91 pjesëmarrës, sipas raporteve.

Kështu, numri i vendeve që morën pjesë në konferencë, por nuk e nënshkruan komunikatën, u rrit nga 12 në 14. Përveç Irakut dhe Jordanisë, Brazili, India, Afrika e Jugut, Emiratet e Bashkuara Arabe, Arabia Saudite, Armenia, Bahreini, Indonezia , Libia, Meksika dhe Tajlanda nuk e kanë nënshkruar dokumentin.