Ballina Politika PRANVERA/ Ministri Balla: Garantojmë siguri dhe pastrim të rrugëve nga dëbora në...

PRANVERA/ Ministri Balla: Garantojmë siguri dhe pastrim të rrugëve nga dëbora në zonat malore

15
0

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla reagoi sot për situatën e rrugëve pas reshjeve të borës që përfshinë zonat veriore të vendit, duke vënë theksin te garantimi i sigurisë dhe pastrimi i rrugëve.

“Policia e Shtetit Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe njësitë e qeverisjes vendore gjithmonë në krye të detyrës për garantimin e sigurisë dhe pastrimin e rrugëve nga dëbora në zonat malore”, theksoi Balla.