Ballina Xhaxhi militanti Rikthehet në bulevard news rubrika e humorit “Xhaxhi militanti”

Rikthehet në bulevard news rubrika e humorit “Xhaxhi militanti”

26
0

Rikthehet rubrika ‘Xhaxhi militant” në bulevard news. Kjo rubrikë do të përcjellë pranë jush ashtu si vite e vite, politikën e ditës nëpërmjet humorit, me dashamriësi për të treguar se çfarë bëjnë politikanët tanë të majtë dhe të djathtë, dhe e gjitha kjo nëpermjet njërave prej rubrikave më të këndëshme jo vetëm të bulevard news. Shpeshherë personazhet vishen thjeshtë me humor dhe ata veprojne si produkt artistik përfishë dhe ngjarjet ku do të përfshihen në këtë rubrikë.

Xhaxhi militanti është një ish komunist që më pas është bërë me opozitën po edhe nga e kaluara nuk e heq dot mendjen. Ate do ta shoqëroj në këtë rubrikë si gjithnjë stafi i Bulevard dhe mbesa e tij që ende është beqare dhe nuk tregon me kë parti është.