Ballina Aktualitet Publikohen datat, ja kur do të mbahen provimet për Maturën Shtetërore 2024

Publikohen datat, ja kur do të mbahen provimet për Maturën Shtetërore 2024

21
0

Janë zbuluar datat kur do të mbahet provimet e Maturës Shtetërore 2024.

Provimi për gjuhën e huaj do të mbahet me 3 qershor. Ndërsa për gjuhën shqipe dhe letërsinë është caktuar 10 Qershor 2024. Po ashtu testimi për matematikën do të mbahet në 18 Qershor, kurse provimet me zgjedhje do të zhvillohen me datë 24 të muajit tjetër.

Provimet e Maturës Shtetërore 2024 fillojnë në orën 10:00 dhe zgjasin 2 orë e 30 minuta