Ballina Aktualitet Mbërrin në Durrës kroçera ‘Seabourn Quest’ me 448 turistë amerikanë! Vizitë 4...

Mbërrin në Durrës kroçera ‘Seabourn Quest’ me 448 turistë amerikanë! Vizitë 4 ditore në qytetet historike të Shqipërisë

16
0

Për herë të parë vjen në Shqipëri kroçera “Seabourn Quest”, me 448 turistë, kryesisht amerikanë. Krocera është akostuar në kalatën 5 të Portit të Durrësit.

Zyrtarë të Portit thanë se kjo është linjë e re në vendin tonë. Itenerari i turisteve të kroceres është Durrës, Krujë, Tiranë dhe Berat.

Ata do te qendrojne nga nje dite ne secilin qytet për t’u larguar me pas drejt destinacioneve te tjera të Mesdheut.