Ballina Aktualitet Protesta e Rithemelimit para Bashkisë së Tiranës: Argita Malltezi braktiset sërish nga...

Protesta e Rithemelimit para Bashkisë së Tiranës: Argita Malltezi braktiset sërish nga qytetarët

22
0

Ashtu si një javë më parë, edhe protesta e sotme e organizuar nga grupimi i Rithemelimit para Bashkisë së Tiranës u braktis nga vetë militantët. Pamjet nga droni tregojnë se në këtë ngjarje kishte më shumë kamera dhe gazetarë sesa protestues. Numri i protestuesve ishte dukshëm më i ulët, duke arritur vetëm një të tretën e pjesëmarrësve të javës së kaluar.