Ballina Sport Zvarritet në rrugë i dehur, shikoni pamjet e mjerueshme të boksierit Tyson...

Zvarritet në rrugë i dehur, shikoni pamjet e mjerueshme të boksierit Tyson Fury

19
0

Boksieri i peshave të rënda, Tyson Fury është filmuar në një gjendje të mjerueshme.

Ai është dehur me alkol teksa është shoqëruar jashtë lokalit nga badigardët.

Më pas ai zvarritet në tokë dhe dëgjohet që bërtet në rrugë.

Një ngjarje aspak e hijshme për një kampion si ai.