Ballina Aktualitet Fëmija mbeti i bllokuar në banesë, zjarrfikësit e Vlorës e shpëtojnë në...

Fëmija mbeti i bllokuar në banesë, zjarrfikësit e Vlorës e shpëtojnë në kohë

9
0

Zjarrfikësja e Vlorës i kanë ardhur në ndihmë një fëmije, i cili mbeti i bllokuar në banesën e tij.

Gazetari Elton Nika, raporton se momentin që po dilte me prindërit fëmijës i është mbyllur dera dhe ka mbetur brenda banesës.
Duke qenë që dera e banesës ka qenë e blinduar, familjarët nuk kanë mundur ta hapin dot dhe në këto kushte kanë kërkuar ndihmën e zjarrfikëseve, të cilët kanë ndërhyrë në kohë.

Ngjarja ndodhi në lagjen “24 maji” në zonën e Çoles.