Ballina Aktualitet Shoferi i kryebashkiakes së Durrësit zë edhe trotuarin, Sako ishalla nuk e...

Shoferi i kryebashkiakes së Durrësit zë edhe trotuarin, Sako ishalla nuk e marrin vesh ku takoj unë me Gjushin!

39
0

Ka javë dhe ditë që qytetarë që banojnë ne lagjen ku banon edhe kryebashkiakja e Durrësit, Sako, modeli më i veçantë që prodhoi akademia politike Dako , ankohen se bashkëshorti i saj sillet si rrugaç, madje edhe ndaj strukturave të shtetit kur marrin njoftim nga banorët duke bërë karshillëk qytetarëve po edhe duke i bllokuar trotuarin..

Nuk e vejmë në dyshim ligësinë e një kryebashiake eksperimnetale, e ardhur nga propozim i burgut dhe me mbeshtetje më pas edhe nga burgu, një kryebashkiake që do të ketë rrugë të gjatë për të bërë edhe pas mandatit.

Gjithsesi me ligsinë politike të saj ajo ka leshuar një frazë epike për bashkëshortin e saj, ose komshiun e ferdinand Xhaferraj qe nuk e njihte dhe pse e ka në derën përballë.

Kur policia i ka dërguar foton se ne po botojmë vetëm një ajo është shprehur se ndërton trotuare po nuk mban përgjegjësi për ata që i zejnë, në këtë rast bashkëshorti i saj.

“Po le ti bëjnë foto atij ….( një fjalë me perkdhelje për atë që pëlqen ajo po nuk e botojmë dot ne) puna është mos të marrin vesh ku takojmë unë e Gjushi se ai është arrest shtëpie”

Burime për bulevard kanë bërë të ditur se Gjushi ngjitet te kater shkallë në një rezidenc private ku kalon orë duke diskutuar për politikën lokale të PS në Durrës!

Dy janë personat “non grata” që takojnë njerëzit për natë. Shkojnë poshtë ballkonit të Berishës ata që kanë qene dhe duan të rikthehen drejtora, po edhe në rezidencën e Gjushit po ” Non Grata” ata që janë drejtora, kur i thërret Dako kuptohet.