Ballina Politika “Shqipërinë e Madhe mund ta mundë bota serbe”/ Kryeministri Rama reagon për...

“Shqipërinë e Madhe mund ta mundë bota serbe”/ Kryeministri Rama reagon për herë të parë për deklaratën e Vulin

22
0

Kryeministri Edi Rama ka komentuar edhe deklaratën e Vulin pas takimit të zhvilluar me shqiptarët në Athinë.

Zëvendëskryeministri, Aleksandër Vulin, pas takimit të Ramës në Greqi, u shpreh se Shqipërinë e Madhe mund ta mundë bota serbe.

Lidhur me këtë deklaratë kryeministri Rama u shpreh: “Një njeriu i mençur ka thënë se pas të 40 çdo njeri mban përgjegjësi për fytyrën që ka dhe nëse shikoni fytyrën e personit që i referoheni nuk meritona asnjë koment tjetër.”