Ballina Aktualitet Vrasja e Azem Hajdarit/ Lihet në fuqi dënimi me 21 vite burg...

Vrasja e Azem Hajdarit/ Lihet në fuqi dënimi me 21 vite burg për Izet Haxhinë

17
0

Gjykata e lartë ka lënë në fuqi vendimin e apelit të vitit 2022 që la në fuqi dënimin me 21 vite burg të Izet Haxhisë për vrasjen e deputetit Azem Hajdari në vitin 1998.

Në dhomë këshillimi gjyqtarët Ilir Panda, Albana Boksi dhe Medi Bici kanë rrëzuar rekursin e Izet Haxhisë.

Ky i fundit kërkonte prishjen e vendimit dhe kthimin e çështjes për rigjykim me një tjetër trup gjykues për shkelje të rënda të rregullave proceduriale të gjykimit ose në alternativë deklarimin e pafajshëm.