Ballina Rajoni Alarm për bombë/ Evakuohen 3 shkolla në Sarajevë

Alarm për bombë/ Evakuohen 3 shkolla në Sarajevë

22
0

Pas raportimeve për bomba, tre shkolla të mesme në Sarajevë janë evakuuar mëngjesin e kësaj të hëne, njoftim i cili u bë i ditur nga Ministria e Punëve të Brendshme të Sarajevës.

Tri  shkollat e mesme të Sarajevës kanë marrë njoftime për bomba të vendosura, gjë që ka bërë të nevojshme evakuimin, konfirmon policia.

Njoftimet kanë ardhur nga shkollat ??mekanike-teknike, ndërtimore-gjeodezike dhe e mesmja tregtare në Sarajevë.

Pas evakuimit, ekipet policore po kryejnë kontrolle në të gjitha shkollat, dhe janë në gatishmëri njofton policia Sarajevës.