Ballina Europë Çfarë ndodhi? Gjendet i vdekur gjenerali italian, zbardhen dyshimet e para

Çfarë ndodhi? Gjendet i vdekur gjenerali italian, zbardhen dyshimet e para

24
0

Claudio Graziano, ish-shefi i shtabit të Mbrojtjes dhe president i komitetit ushtarak të BE-së është gjendur i vdekur. Në vitin 2022, ai ishte emëruar president i kompanisë ndërkombëtare Fincantieri dhe së fundmi kishte humbur gruan e tij.

Mediat italiane raportojnë se ka shumë hipoteza për vdekjen e tij, mes të cilave dhe ajo e vetëvrasjes. Lajmi për vdekjen e presidentit të Fincantierit, Claudio Graziano ka ndikuar në aksione.