Ballina Europë Policia arreston një grua për disa zjarrvënie në Cyrih

Policia arreston një grua për disa zjarrvënie në Cyrih

11
0

Në gjysmën e parë të 2024, një seri sulmesh zjarrvëniesh ndodhën në qendër të Elgg dhe zonën përreth. Në disa raste, një autor ende i panjohur i ka vënë flakën objekteve ose ka tentuar t’i vërë flakën.

Muajt ​​e fundit, ka pasur një sërë zjarrvëniesh në Elgg ZH. Policia kantonale e Cyrihut arrestoi një grua (44) të dyshuar për krimin në Elgg të dielën.

Gruaja, vendase zvicerane, dyshohet se ka kryer sulmet me zjarrvënie në dhe rreth Elgg.

Hetimet e mëtejshme nga Policia e Kantonit të Cyrihut dhe Zyra e Prokurorit Publik Winterthur/Unterland janë duke vazhduar. Prokuroria Publike ka hapur procedim penal ndaj gruas, e cila ka pranuar në masë të madhe, dhe ka kërkuar masën e paraburgimit në Gjykatën e Masave Shtrënguese.