Ballina Lifestyle ‘Njerëzit e natës’ apo ‘njerëzit e mëngjesit? Hulumtuesit zbulojnë se kush janë...

‘Njerëzit e natës’ apo ‘njerëzit e mëngjesit? Hulumtuesit zbulojnë se kush janë më inteligjentët

18
0

Sipas hulumtuesve ka një cilësi të rrallë te ‘njerëzit e natës’. Nëse ju zë gjumi vonë, do të thotë se jeni inteligjentë. Ky është përfundimi i një studimi mbi aftësinë krijuese të mendjes, që zbuloi se ndryshe nga ç’besohet, njerëzit “e natës” janë më krijues dhe më origjinalë se ata “të mëngjesit”.