Ballina Kosovë Gjendet dy granata gjatë punimeve në një objekt të braktisur, dyshimet e...

Gjendet dy granata gjatë punimeve në një objekt të braktisur, dyshimet e para

16
0

Policia e Kosovës ka njoftuar për gjetjen e dy mjeteve të dyshimta (granata dore) në Graçanicë.

Ngjarja është regjistruar të hënën dhe sipas informacioneve granatat janë gjetur rreth orës 15:38.

Granatat janë gjetur teksa po kryheshin disa punime në një objekt të braktisur. Policia vijon hetimet, ndërsa granatat janë marrë nga njësitë e FSK dhe KFOR-it.

Njoftimi i policisë së Kosovës:

“Gjatë kryerjes së punimeve në një objekt të braktisur, janë gjetur dy mjete të dyshimta (granata dore), të cilat janë tërhequr nga njësitet e FSK-se dhe KFOR-it në mënyrë të sigur