Ballina Lifestyle Çfarë ka dashur të thotë Grida Duma?!

Çfarë ka dashur të thotë Grida Duma?!

24
0

Në këto ditë të ethshme për tifozët, që janë sy e vesh nga Gjermania, aty ku Shqipëria merr pjesë për herë të dytë në një Europian, duhet të dëgjojmë çdo darkë, çfarëdo “analisti”.

Madje, edhe vetë Grida Duma, ka bërë një koment për Kombëtaren.

Vetëm se, si zakonisht, është e vështirë të kuptosh, se çfarë ka dashur të thotë, pasi fjalët nuk kanë asnjë lidhje logjike me njëra-tjetrën.

“Në këto momente gjithë shpirti i kombëtarizimit dhe i zhvillimit shqiptar është fokusuar tek shqiptarët që ndjekin Europianin dhe shqiptarët që na përfaqësojnë në Kombëtaren shqiptare, të cilët janë krenari pavarësisht të gjitha komenteve, plus dhe minuseve, pritshmërive të larta.

Pritshmëritë e larta është që marrin pjesë në Europian dhe suksesshëm. Është rrallë herë që Top Story është kaq rigoroz me kohën për t’ja lënë vendin Top Arenës që do të japë atë që duhet të japë në shpirtin e entuziasmit për një Shqipëri që e ndjen veten të madhe, që e ka treguar në dyert e Europës, por tashmë edhe në rrugët e Europës, atje ku ka çuditur me kuqezinë e vetë dhe së paku në sasinë e vetë”, tha ajo.

Ok, e kuptuam!