Ballina Opinion Opozita në Shqipëri në kërkim të vetvetes

Opozita në Shqipëri në kërkim të vetvetes

10
0

Nga Skënder Sadri KAPITI

A mund të sjellë ndryshim, shpresë e përmirësim një Parti Demokratike  e konsumuar,përcarë, autokratike dhe e pa ndryshueshme?Dhe kjo gjëndje e Partisë Demokratike e ka vënë  opozitarizmin në Shqipëri  në kërkim të vetvetes, sepse PD mesa duket sikur ka humbur ose është tretur dhe  po duket se askush dhe asnjëri nga këta” të gjithët” që pretendojnë, llafollogojnë  dhe pretendojnë për kryetarë te saj nuk kanë as autoritetin , as aftësinë dhe as besimin për ta ribërë Partinë Demokratike apo  alternativën opozitare.Mos ndoshta koha thotë se PD e ka kryer tashmë misionin e saj nëse mund të thuhet për ndonjë mision që nuk dihet se cfarë, pasi Shqipëria mbeti prej më shumë se 30 vitesh në një tranzicion traumatik.

A PO  MOS DUHET QË NË SHQIPËRI TË PRITET QË OPOZITËN DHE KRYETARIN E SAJ  TA GJEJNË, TA FORMOJNË DHE TA SJELLIN NË PUSHTET NDËRKOMBËTARËT?